neděle 4. března 2012

IronMIX

Po opravdu dlouhé době přidávám další blog. Tentokrát se nejedná o tématický článek, ale spíš o mix všeho, co mě nějakým způsobem zaujalo. Když bych měl začít se svou hudební stránkou, odehrává se v mém profesním životě velká změna. I když se po vydání mixtapu zase až tolik neděje, probíhá v zákulisí běh věcí, které chtějí svůj čas. Rád poznávám nové lidi a zjištění, že se otevírají další cesty jsou vždy příjemným nakopnutím. Jestli něco nesnesu, tak je to zakrnění. Člověk, který stojí na místě nebo se naopak ještě vrací zpátky, táhne s sebou i své okolí. Taková ta šílená letargie, kdy už cítíte, že nejsou síly a máte chuť se otočit a odejít, vzdát se popřípadě začít hledat vinu jinde. Nemá cenu se pořád mstít a už vůbec ne sám sobě.

Proto velmi příjemným překvapením a potěšením pro mě bylo, když se ke mě dostalo album Majka Spirita Nový člověk. Dokázat udělat věc bez mindráků, klišé a přitom tak, že oslovíte masy, je věc hodná respektu. Palec nahoru pro Majka.

Další věc, která mě velmi potěšila je skupina s názvem PP crew. Kluci z Lužin, kteří dělají vlastní věc. Vždy jsem je bral jako začínající skupinu, která má chuť, energii, ale brzdí jí chyby, které udělali snad všichni. Viděl jsem během jednoho roku dvě jejich show. Při první to byla parta, nekompaktně působící plná ega, přeřvávání se a celkově zabíjející vlastní potenciál. Druhá show po roce? Progresivní skupina s chutí dělat. Se skvělou live show, zvedli klub. Dva DJs, mcs, kteří se skvěle doplňujou, pot energie a náležité ocenění od lidí. Palec nahoru pro PP boys.

Film Gándhí, vyprávějící příběh největšího posla míru a nenásilí. ,,Oko za oko oslepí pouze celý svět".

Film Černobílý svět.

A samozřejmě Ghost Protocol, protože jenom Tom Cruise umí vyjít z Pražského hradu, přímo na Rudé náměstí v Moskvě a na jeho věk je to pořád ještě mazák.

Pokusím se svůj blog aktualizovat častěji, aby mých pravidelných 8 čtenářů vědělo, co se honí v superhlavě :)

Žádné komentáře:

Okomentovat